Om oss


Lokal Byggfirma i Västra Götaland

Tyjon AB är en renodlad byggfirma som utför allt inom byggnation och renovering i Bollebygd. Företaget hjälper privatpersoner och företag med nyproduktion, ombyggnader, renoveringar samt tillbyggnader. Vi arbetar bland annat i närområdet så som: Erikstorp, Grönkullen, Rävlanda, Olsfors, Furuberg & Hindås. Inget jobb är för litet eller stort för oss.

Allt inom Renovering & Byggnation

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert i kontaktformuläret nedanför så hör vi av oss!

Byggföretag i Bollebygd

Vi arbetar i huvudsak lokalt och runt Bollebygd kommun med omnejd. Tyjon AB grundades år 2000 av nuvarande ägarna Niklas Olausson och Johan Tylestrand efter många år i branschen.

Totalentreprenör

Vi har ett etablerat kontaktnätverk av duktiga hantverkare i alla yrkesgrupper som el, vvs och plåtslageri. Tyjon erbjuder kunder hela byggentreprenadsprojekt som totalentreprenör. Det betyder att vi sköter projektledning, styrning och samordning av alla yrkesgrupper från start till mål.

Kvalitet & Service inom Hantverk

Företaget har idag 4 anställda och som litet företag lever vi på att ha nöjda  samt återkommande kunder via rekommendation. Vi har från starten satsat på kvalitetshantverk, service och noggrannhet.

Tyjon lämnar alltid garanti på utförda arbeten och vi har erforderliga entreprenadförsäkringar samt F-skattsedel.

Nyttja ROT-Avdraget vid nästa renoveringsprojekt

Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget för skattereduktion på arbetskostnaden när du anlitar oss för hjälp i ditt hus eller bostadsrätt.

Kontakta en bra byggare idag

Välkommen att kontakta oss framöver hur vi kan hjälpa er i nästa byggprojekt!

Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress *

  Läs vår integritetspolicy här